Vakarai ilgėja, ir daug gražių dalykų atsitinka nebe dieną, o būtent vakare – vakariniai filmų ir serialų seansai, vakariniai susitikimai su draugais, vakariniai pyrago kepimai. Užkandžiai tokiais ilgais vakarais ypač praverčia, – mano užkandžių sąrašas po truputį ilgėja, ir jau spėjau atrasti naujus šio sezono mėgstamiausius. Vienas jų – ši užtepėlė, kurios reeceptą radau BBC Good Food.
Reikės:
150 g rūkytos lašišos
200 g kreminio varškės sūrio
1 valgomojo šaukšto grietinės
Pusės citrinos išspaustų sulčių
Kuokšto krapų
Juodųjų maltų pipirų
1. Susmulkinkite lašišą ir krapus.
2. Išspauskite citrinos sultis.
3. Visus ingredientus išmaišykite, pagardinkite pipirais.
4. Užtepėlę galite tepti ant skrudintos baltos duonos, krekerių, prancūziško batono, ciabatta duonos, ar ko tik norite!
Skanaus!
2 Comments
Tikriausiai jei tokios skanios uztepeles uzkasti pasiimciau prie TV tai visa ir pabaigciau
Tai mums taip ir buvo
)