Misko Uogos
Sekite paštu:
  • Užtepėlė su lašiša ir krapais

    Vakarai ilgėja, ir daug gražių dalykų atsitinka nebe dieną, o būtent vakare – vakariniai filmų ir serialų seansai, vakariniai susitikimai su draugais, vakariniai pyrago kepimai. Užkandžiai tokiais ilgais vakarais ypač praverčia, – mano užkandžių sąrašas po truputį ilgėja, ir jau spėjau atrasti naujus šio sezono mėgstamiausius. Vienas jų – ši užtepėlė, kurios reeceptą radau BBC Good Food.

    Reikės:

    150 g rūkytos lašišos
    200 g kreminio varškės sūrio
    1 valgomojo šaukšto grietinės
    Pusės citrinos išspaustų sulčių
    Kuokšto krapų
    Juodųjų maltų pipirų

    1. Susmulkinkite lašišą ir krapus.
    2. Išspauskite citrinos sultis.
    3. Visus ingredientus išmaišykite, pagardinkite pipirais.
    4. Užtepėlę galite tepti ant skrudintos baltos duonos, krekerių, prancūziško batono, ciabatta duonos, ar ko tik norite!

    Skanaus!

    2 Comments

    1. Posted Spalis 18, 2013 at 5:07 ryte | #

      Tikriausiai jei tokios skanios uztepeles uzkasti pasiimciau prie TV tai visa ir pabaigciau :)

      • ugne
        Posted Lapkritis 7, 2013 at 2:35 vakare | #

        Tai mums taip ir buvo :) )

    Komentuokite!

    Your email is never published nor shared.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>