Misko Uogos
Sekite paštu:
  • Pasta Pronto – Spagečiai su rūkyta lašiša ir krevetėmis

    Šį receptą jau talpinau savo internetinėje drabužių parduotuvėje Pasikuiskim (tiksliau, jos bloge), kuri ir buvo mano ilgos tylos šiame bloge priežastis…

    Įvertinimas: 10/10 Labai skanu, tvarkinga, – taip, kaip ir turi būti.

    Sudėtingumas: Labai paprasta.

    Šaltinis: Adaptuota iš Tesco magazine.

    2-3 porcijoms reikės:

    Lašelio extra virgin alyvuogių aliejaus
    1 svogūno
    1 česnako skiltelės
    200 g išlukštentų krevečių (jei negaunate šviežių, tinka ir šaldytos)
    150 g rūkytos lašišos, susmulkintos
    400 g spaghetti makaronų
    300 g grietinės arba grietinėlės
    Pluoštelio krapų
    Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

    1. Supjaustykite smulkiai svogūną, česnako skiltelę, sukapokite krapus.
    2. Ikaitinkite keptuvę su lašeliu alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus su česnakais, kol suminkštės.
    3. Kol svogūnai kepa, prikaistuvyje užvirinkite pasūdytą vandenį ir išvirkite makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
    4. Kai svogūnai apkeps, supilkite į keptuvę grietinę, krapus, krevetes ir smulkintą lašišą. Viską kaitinkite iki tol, kol pradės kilti burbuliukai. Papipiruokite, įberkite druskos pagal skonį.
    5. Nupilkite nuo išvirusių makaronų vandenį ir sudėkite juos į keptuvę su padažu. Viską išmaišykite, ir tuojau pat patiekite pastą karštą.

    Skanaus!

    Komentuokite!

    Your email is never published nor shared.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>