Misko Uogos
Sekite paštu:
  • Karšti kukurūzai su aitriosiomis paprikomis ir imbieru

    Įvertinimas: 8/10 Puikus veganiškas patiekalas, tinkantis pusryčiams arba garnyrui. Saldus kukurūzų skonis puikiai dera su imbieru. Mėgstantiems aštrų rytietišką maistą tikrai patiks.

    Sudėtingumas: Nėra ką veikti.

    Šaltinis:  Jamie Oliver knyga ,,Gaminame su Oliveriu”

    Dviems porcijoms reikės:

    2 stiklinių šviežių ar šaldytų kukurūzų (arba 2 skardinių konservuotų)
    1/4 stiklinės sojos pieno (arba 2 šaukstų augalinės kilmės aliejaus)
    1 v. š. smulkinto imbiero arba nepilnas šaukštas imbiero miltelių
    1 a. š. susmulkintos aitriosios paprikos (arba pusė arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos miltelių)
    Sauja sukapotų petražolių ar kalendros (arba arbatinis šaukštelis džiovintų)
    2 v. š. sojos padažo
    Žiupsnelis druskos, jei mėgstate valgyti sūriau

    1. Keptuvėje 3 minutes pakaitinkite sojos pieną (ar augalinės kilmės aliejų) su kukurūzais.
    2. Suberkite nurodytus prieskonius, viską išmaišykite, ir troškinkite tol, kol išgaruos skystis (jei naudojote aliejų, kepkite trumpiau – kukurūzai neturi labai apskrusti).
    3. Vegetarai gali pagardinti patiekalą gabalėliu sviesto.

    Skanaus!

    Komentuokite!

    Your email is never published nor shared.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>